Renault Crossovers

AW02_Renault Crossovers 04

Renault heeft de afgelopen jaren veel successen gekend met haar crossovers. Dit begon in 2013 met de Captur, een compacte crossover, en in 2015 werd deze gevolgd door een crossover in de middenklasse: de Kadjar. En nu heeft het Franse merk de familie nog verder uitgebreid met de grote Renault Koleos.

AW02_Renault Crossovers 03

De naam Koleos werd al eerder gevoerd voor een grote SUV die de Fransen samen met Samsung maakte, maar dit was niet zo’n groot succes. Deniéuwe Koleos behoudt de naam, maar gooit het over een totaal andere boeg. Het is een imposante auto om te zien en maakt een stoere forse indruk. De grote grille met het prominente Renault-logo, de koplampen met C-vormige LED-dagrijverlichting en de ver doorlopende achterlichten kennen we nog van de Talisman en de Megane. Van binnen is de auto ruim en je kunt er bijna een kuub aan bagage in kwijt.

AW02_Renault Crossovers 02

De Renault Koleos is alleen verkrijgbaar met dieselmotoren en staat vanaf 42.790 euro op je oprit. De Renault Captur is dit jaar lichtjes opgefrist en is te koop vanaf 19.190 euro. En voor 27.190 euro rijdt je het avontuur tegemoet in een Renault Kadjar.

Voor meer informatie:

Renault Crossovers