Renault Women Behind Wheels Challenge 2: de acceleratie test

In Women Behind Wheels, de online serie van Renault, rijden niet mannen maar vrouwen tegen elkaar in de Clio R.S. Om een luxe trip naar de F1 grand prix te winnen strijden Shanna en Joy om de winst in verschillende challenges. Zij worden bijgestaan door race experts Frans en Sheila Verschuur.

ZAW04 - Renault 04

Allard Kalff kijkt deze week mee achter de schermen bij de tweede challenge: de accelaratietest. Joy heeft vorige week de slalom challenge gewonnen en daarom moet Shanna deze week winnen om nog een kans te maken op de eindoverwinning. De auto neemt bij het acceleren veel voor je uit handen door alle hulpsystemen die aanwezig, maar Allard heeft nog wat tips om je tegenstander toch te snel af te zijn. Het is van belang om na de start zo snel mogelijk door te schakelen en bij het remmen moet je tegen het blokkeren aan remmen. Of Shanna terugkomt of dat Joy de eindoverwinning al binnen heeft gehaald zie je online.

ZAW04 - Renault 01

De challenges worden gereden met een Renault Clio RS Trophy. De ‘gewone’ Renault Clio RS is verkrijgbaar vanaf 30.290 euro.

ZAW04 - Renault 03

Voor meer informatie:
Women Behind Wheels
Renault Clio RS Trophy