Seat Leon

AW14 Seat Leon 4

De Seat Leon is vernieuwd. Hij heeft nieuwe bumpers met scherpere lijnen en oogt breder dankzij een grotere grille. De Leon heeft nieuwe full-LED-koplampen, -mistlampen en -achterlichten gekregen. LED-verlichting is niet alleen duurzamer, maar het zorgt ook voor een betere zichtbaarheid onder alle weersomstandigheden.

AW14 Seat Leon 3

Centraal in het dashboard staat een nieuw 8 inch touchscreen waarmee je meeste functies van de auto kan bedienen en dat scheelt weer een hoop knoppen op het dashboard en de middenconsole. Achter dat nieuwe scherm gaat ook een nieuw infotainment systeem schuil dat is uitgerust met spraakherkenning en gebarensturing. Op die manier kun je functies met een simpele vingerbeweging op het touchscreen selecteren. En je kunt je telefoon draadloos opladen.

AW14 Seat Leon 1

De nieuwe Leon past helemaal in het DNA van het model: hij rijdt strak en sportief. De bestuurder wordt bijgestaan door nieuwe assistentiesystemen als Traffic Jam Assist, Lane Assist en Adaptive Cruise Control.

De Seat Leon is er als diesel-, benzine- en CNG-uitvoering. Nieuw zijn de 115 pk sterke 1.6 liter turbodiesel- en een 1.0 liter benzinemotor met nu 7-traps DSG automaat.

 

Voor meer informatie:
Seat Leon