Skigebied Kaunertal Gletscher

Winterspecial Algemeen 8

De Kaunertal Gletscher is het hele jaar door bedekt met sneeuw en ijs. Van oktober t/m juni is het skiseizoen geopend en garandeert de organisatie de veiligheid op de pistes. Het is een van de hoogste skigebieden van Tirol en biedt mooie brede pistes.

Winterspecial Algemeen 10

De weg naar het skigebied is al een ervaring op zich. De Gletscherstrasse slingert zich naar boven en telt 29 haarspeldbochten die je een fenomenaal uitzicht over de omgeving bieden.

Winterspecial Algemeen 4

Het skigebied bevindt zich tussen de 2150 en 3160 meter hoogte. De acht liften brengen de bezoekers comfortabel naar de in totaal 30km reguliere pistes en 30km  freestyle pistes. In het najaar en in het voorjaar kunnen snowboarders, freeskiërs en freestylers genieten van een van de mooiste funparken van de wereld.

AW19 Winterspecial 1

Ook voor de wintersporters met een handicap is Kaunertal uiterst geschikt. Alle skiliften op de gletsjer zijn toegankelijk zonder trappen en je kunt de auto tot aan de liften rijden. Beginnende en professionele monoskiërs kunnen in Kaunertal ontspannen genieten van hun vakantie of de optimale trainingsomstandigheden. Bij de liften en het Gletscher Restaurant (ook voor gehandicapten toegankelijk) werkt personeel dat speciaal is opgeleid om met mensen met een beperking om te gaan en daarnaast kun je lessen volgen op de monoski.

Voor meer informatie:
Kaunertal Gletscher