Suzuki Vitara

De Suzuki Vitara heeft alleen nog in naam te maken met zijn voorganger de Grand Vitara. Hij heeft de stoere looks, maar is geen terreinauto meer. De auto is compacter en speelser geworden, maar wat blijft is het gevoel van avontuur.

AW18 Suzuku SX4 8

De Suzuki Vitara is op alle wegen thuis dankzij de optionele AllGrip-aandrijving. Het systeem kiest helemaal zelfstandig wanneer vierwielaandrijving nodig is. Meestal zijn alleen de voorwielen aangedreven, om het brandstofverbruik zo laag mogelijk te houden. Het resultaat is een comfortabele wegligging onder alle weersomstandigheden.

AW18 Suzuku SX4 5

De Vitara is een stoere AllRoader vol geavanceerde techniek, zoals Adaptive Cruise Control dat automatisch je snelheid aanpast als je achter een langzame voorligger komt te rijden. En het Radar Brake Support (RBS) wat met de 3 modes ‘Waarschuwing’, ‘Remassistent’ en ‘Automatisch remmen’ maximale veiligheid biedt.

AW18 Suzuku SX4 2

De ingenieurs van Suzuki letten bij het ontwerpen van nieuwe modellen bijna obsessief op het gewicht van de auto. Minder gewicht betekent namelijk minder meeslepen, en dát betekent een lager verbruik. De Vitara heeft een verbruik van 1 op 18,9 en een zeer lage CO2-uitstoot en behoort daarmee tot de schoonste en zuinigste in zijn klasse.

AW18 Suzuku SX4 7

De Vitara is verkrijgbaar met twee benzine- en één dieselmotor en is te koop vanaf 19.995 euro.

Voor meer informatie:
Suzuki Vitara