Vakgarage Aankoopkeuring

AW12 Vakgarage 04

Jaarlijks worden er bijna vijf keer zoveel tweedehands auto’s verkocht dan nieuwe. Zo’n 1,1 miljoen exemplaren worden door autobedrijven verkocht, maar de rest verwisselt van eigenaar via particuliere verkoopkanalen en dan weet je niet zeker wat je koopt en in welke staat. Tot voor kort kon je bij een ANWB keuringstation terecht voor een aankoopkeuring, maar zij zijn gestopt met het aanbieden van deze service. Vakgarage springt daar handig op in.

AW12 Vakgarage 01

De Vakgarage aankoopkeuring is een zeer uitgebreide keuring die door een gediplomeerde keurmeester wordt uitgevoerd. Alle Vakgarages zijn RDW erkend, BOVAG lid en beschikken over alle noodzakelijke moderne apparatuur om de keuring uit te voeren.

AW12 Vakgarage 03

Als koper weet je na een aankoopkeuring precies waar je aan toe bent. Naast de technische staat van de auto, krijg je informatie over de juistheid van de kilometerhistorie of de auto een onbekende onderhoudshistorie heeft of misschien wel geïmporteerd is. Na afloop van de keuring ontvang je een uitgebreid keuringsrapport en het resultaat wordt natuurlijk met je besproken.

Vakgarage biedt een aankoopkeuring tijdelijk aan voor € 149,00 (normaal 199,00).

Voor meer informatie:
Vakgarage.nl