Vakgarage Caravancheck en Trekhaken

In de zomermaanden reist de Nederlander weer massaal af naar de Zeeuwse kust, de Franse camping of het Spaanse strand. Daar waar een auto jaarlijks een APK-keuring moet ondergaan, is er nog geen wettelijke regeling voor caravans en aanhangers.

ZAW2 Vakgarage 6

Deze worden na maanden stilstand weer tevoorschijn gehaald, volgeladen met bagage en gaan dan meteen de weg op terwijl er een hoop mis kan zijn. Banden kunnen na een paar maanden in de winterstalling uitgedroogd zijn, roest kan zich verspreid hebben, remkabels kunnen versleten zijn etc.

ZAW2 Vakgarage 4

Vakgarage heeft 250 vestigingen door heel Nederland en bij alle vestigingen kun je terecht voor zaken als onderhoud en APK voor alle merken en typen auto’s. Bij een select aantal vestigingen kun je bovendien je caravan of aanhanger laten checken. Deze vestigingen zijn uitgerust met een speciale brug en een speciale remmentestbank.

ZAW2 Vakgarage 3

Ook een trekhaak aan je auto kan heel handig zijn. Afhankelijk van de soort trekhaak en het gewicht van je auto kun je er van alles mee trekken en dragen. Afhankelijk van je auto kun je kiezen voor een vaste trekhaak, een afneembare trekhaak of een wegdraaibare trekhaak.

ZAW2 Vakgarage 2

Bij Vakgarage helpen ze je met de beste keuze voor je auto en situatie. Ze werken met trekhaken van het Nederlandse bedrijf Brink, de marktleider op het gebied van trekhaken en vrijetijdsproducten voor de auto. Naast de vaste trekhaak heeft Brink de wegdraaibare en de afneembare trekhaak ontwikkeld. Zeer goede alternatieven, die je het gemak bieden van een trekhaak zonder daarvoor het fraaie uiterlijk van je auto aan te tasten.

Voor meer informatie:
Vakgarage
Offerte of afspraak voor een Brink trekhaak? Klik op volgende link: Trekhaak