Vakgarage Nieks Car Crash

AW17 Vakgarage 03

RTL Autowereld is bij de spannende finale van het radiospel Nieks Car Crash. Luisteraars van de Veronica Middagshow met Niek van der Bruggen hadden de afgelopen weken zichzelf of iemand op kunnen geven, wiens auto echt niet meer de weg op kon. Inzet: een cheque van €10.000 voor een occasionauto, die wordt aangeboden door Vakgarage.

AW17 Vakgarage 04

De finale werd op het terrein van Vakgarage Van ’t Hoog in Groot Ammers gehouden. De auto’s van luisteraars Ricky Verhagen en Corine van Laarhoven werden eerst door een expert op de brug gereden om te kijken of het echt zo erg was. De expert kwam daar van alles tegen: van roest in de bodem tot onderdelen die met tie-wraps bij elkaar werden gehouden.

AW17 Vakgarage 05

De auto’s werden op een platform gereden en de lucht in getakeld. Na het beantwoorden van veel moeilijke vragen zegevierde Ricky. Zijn bestelwagentje werd van grote hoogte naar beneden gekukeld en hij mocht de cheque in ontvangst nemen.

AW17-Vakgarage-10

Uiteindelijk koos hij voor een mooie Ford Transit. Ook Corine liet haar auto crashen, want een onverwacht aanbod van Vakgarage, een cheque ter waarde van €1000 voor een occasionauto, leek haar toch verstandiger dan haar zorgenautootje weer mee naar huis te nemen.

Voor meer informatie:
Vakgarage Occasions
Vakgarage Van ’t Hoog
Radio Veronica