Vakgarage Pechhulp

Misschien heb je het wel eens meegemaakt. Je bent al laat voor je werk. Je stapt in je auto, wilt er vandoor, maar je auto niet. En dan? Een pechdienst bellen?

Gelukkig zijn er allerlei instanties die je verder kunnen helpen, maar ook garágeformules kunnen jou tegenwoordig overal te hulp schieten. We gaan eens op onderzoek bij een Vakgarage.

vakpech01

Vakgarage is een garageformule met vestigingen door heel Nederland. Een belangrijke waarde is het klantcontact. De onafhankelijke garages sluiten zich bij de formule aan om een netwerk te vormen en zo met elkaar de klanten door heel Nederland zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Dit alles zorgt ervoor dat je bij een Vakgarage voor alles omtrent je auto terecht kunt. Van de aanschaf, tot het onderhoud, verzekeringen en dus ook pechhulp.

vakpech03

En die pechhulp van Vakgarage is standaard al heel uitgebreid. Zo heb je niet alleen dekking in je woonplaats, maar in heel Nederland én 43 landen in Europa. Je hebt maar één nummer dat je hoeft te bellen. Je wordt dus altijd in het Nederlands te woord gestaan. Bij die dekking zit ook pechservice voor de caravan of aanhanger bij. En je kan voor alle soorten pech bellen. Lekke band? Sleutels in de auto laten zitten? Gewoon bellen. En lang hoef je niet te wachten: bij pech in Nederland is de hulp gemiddeld binnen 35 minuten ter plaatse.

vakpech06

Wat is dan het addertje onder het gras? Die is er niet, maar alleen wanneer je je auto bij Vakgarage in onderhoud hebt, kan je kiezen voor de pechservice van Vakgarage. Zij weten dan namelijk de status van de auto en durven dus ook de pechhulp zo aan te bieden. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan aan de auto, maar zo heeft de klant in ieder geval de meeste zekerheid voor een goede prijs.

En die prijs? Vakgarage biedt de pechhulp aan vanaf 49,95 euro per jaar! En ja, vergeleken met andere aanbieders is dat een hele scherpe prijs.

vakpech07


Voor meer informatie:
Vakgarage Pechhulp

Voor een Vakgarage bij u in de buurt:
Vakgarage locatiezoeker