Vakgarage Professional

De zakelijke rijder heeft in 9 van de 10 gevallen geen omkijken naar de kosten van het onderhoud van zijn/haar auto. Dit is namelijk meegenomen in de maandelijkse leaseprijs. Nadeel is echter dat je voor het onderhoud naar de grote dealer in de stad moet brengen wat veel tijd kost.

vakprof02

Vaak hebben grote leasemaatschappijen al afspraken over onderhoud, maar steeds vaker wordt er gekeken naar lokale alternatieven. RTL Autowereld gaat langs bij een van deze alternatieven.

vakprof04

Vakgarage Professional is het label waaronder Vakgarages volledige dienstverlening verzorgen voor de zakelijke rijder of wagenparkbeheerder. Door het landelijke netwerk van 70 Vakgarage Professionals kun je overal in het land terecht voor reparatie of onderhoud aan voertuigen. In de toekomst willen zij doorgroeien naar 100 dealers.

vakprof05

De monteurs zijn goed opgeleid en kunnen met auto’s van alle merken uit de voeten. Zij bieden representatieve vervangende auto’s en een goede plek zijn om klanten te laten doorwerken met wifi, goede koffie etc.

vakprof03

Voor meer informatie:
Vakgarage Professional