Vakgarage: Veiligheid en Garantie

AW10 Vakgarage 05

Vakgarage heeft een netwerk van 285 vestigingen en in totaal bieden zij zo’n 7.000 auto’s aan, in verschillende soorten, maten, leeftijden en kilometers. Veiligheid en garantie staan hoog in het vaandel bij Vakgarage.

AW10 Vakgarage 02

Een auto die je koopt bij een Vakgarage wordt altijd afgeleverd met een veiligheidspakket. Daarin zitten twee veiligheidshesjes, twee Lifehammers Evolution en een EHBO-setje. Het pakket wordt door een monteur in de auto geplaatst. Het veiligheidspakket is natuurlijk ook los te verkrijgen bij een Vakgarage.

AW10 Vakgarage 03

Alle occasions die je koopt bij een Vakgarage vallen onder de Bovag-garantie aangezien de organisatie daarbij is aangesloten. Daarnaast zijn er verschillende occasions die zijn geselecteerd voor het Vakgarage Premium Occasionlabel. Auto’s die in die categorie vallen krijgen nog extra’s bovenop de Bovag-garantie.

AW10 Vakgarage 01

Premium Occasionlabel Vakgarant krijg je bij aankoop van speciaal geselecteerde occasions. Afhankelijk van de leeftijd of het aantal gereden kilometers is Vakgarant Basis of Vakgarant Exclusief op de occasion van toepassing.

Voor meer informatie:
Vakgarage