Vakgarage Wintercheck

Als het buiten bitterkoud is, loop je ’s ochtends niet in je korte broek naar buiten, maar pas je je aan aan de omstandigheden. Je wapent je tegen de winter en voor je auto geldt hetzelfde. Vakgarage zorgt er voor dat je auto winterklaar is zodat je veilig en comfortabel op weg kunt. Zij bieden hiervoor 3 soorten wintercheck voor je auto aan: basis, premium en wintersport.

AW10 Vakgarage 4

De basiscontrole is geschikt voor auto’s die dit jaar al een (grote) onderhoudsbeurt hebben gehad. De auto wordt visueel gecontroleerd op 20 vitale punten. Zo kijken ze onder andere naar de accu, de staat van de banden, het vochtgehalte in de verschillende oliën en de verlichting.

AW10 Vakgarage 3

Is je auto dit jaar nog niet voor een grote onderhoudsbeurt bij de garage geweest, is hij ouder dan 5 jaar en rijd je door het jaar heen veel kilometers? Dan raden de professionals van Vakgarage een Wintercheck Premium aan. De auto wordt dan in 1,5 uur tijd grondig gecontroleerd op alle vitale punten.

AW10 Vakgarage 2

De Wintersportcheck is in de basis hetzelfde als de Wintercheck Basis. Maar daarnaast kunnen ze je bij een Vakgarage helpen met sneeuwkettingen, skikoffers, speciale vloeistoffen voor zeer lage temperaturen en nog veel meer.

AW10 Vakgarage 5

Voor meer informatie:
Vakgarage.nl/wintercheck