Vakgarage Wintercheck

Het winterseizoen is aangebroken en Nederland wordt steeds natter en kouder. En dat merk je ook in de auto. Auto’s hebben het in de winter lastiger dan bij wat meer aangename temperaturen.

AW14 Wintercheck 2

Voor de zekerheid kun je jouw auto wegbrengen voor een wintercheck naar een Vakgarage. Zij zorgen ervoor dat je auto winterklaar is. Zo kun je veilig en comfortabel op weg. Al naar gelang de situatie bieden zij verschillende pakketten aan.

AW14 Wintercheck 3

Auto’s die al een grote beurt hebben gehad komen in aanmerking voor het Wintercheck Basis. In het basispakket wordt de auto op 20 vitale punten gecontroleerd waaronder bijvoorbeeld: de accu, de staat van de banden, het koelsysteem, motorolie en de verlichting.

AW14 Wintercheck 4

Auto’s waar jaarlijks veel kilometers mee worden gereden, die ouder zijn dan vijf jaar en die nog geen grote beurt hebben gehad komen in aanmerking voor de Wintercheck Premium. In 1,5 uur wordt de auto van onder tot boven gecheckt.

AW14 Wintercheck 1

Naast het onderhoud weten ze bij Vakgarage alles over de benodigdheden voor uw wintersportvakantie. Ze geven advies over dakkoffers, sneeuwkettingen en speciale wintervloeistoffen. Door het landelijk netwerk van ruim 230 aangesloten bedrijven is er altijd wel een Vakgarage bij jouw in de buurt voor een Wintercheck.

Voor meer informatie:
Vakgarage.nl/wintercheck