Volkswagen Trio

AW14 VW 5

2017 wordt een ander autojaar dan de jaren daarvoor. Alles met een brandstofmotor heeft vanaf nu 22% bijtelling. Zakelijke rijders kunnen weer met hun hart gaan kiezen, in plaats van alleen met hun verstand. En bij Volkswagen is er een hoop te kiezen, want stiekem hebben ze niet alleen maar grijze bijtellingspakkers. Allard laat drie spannende auto’s uit de VW-stal zien.
De VW Tiguan ziet er extra dik uit dankzij het R-line pakket, met dikke bumpers, grote wielen en ook een sportief interieur met fraaie en chique details. De 2.0 TSI-motor levert maar liefst 220 pk. De Volkswagen Tiguan met zoveel pk’s is te koop vanaf 47.690 euro.

AW14 VW 2

De VW Beetle Dune is geïnspireerd op de surf-buggy’s uit de jaren ’60, die toen, voornamelijk in Californië, op basis van Kevers gebouwd werden. De Dune staat hoger op z’n wielen, heeft een dikker uiterlijk en is ook bloedsnel met zijn 220 pk onder de kap. Hij is leverbaar vanaf 20.250 euro.

AW14 VW 3

Volkswagen was 40 jaar geleden met de eerste Golf GTi de uitvinder van de hot hatch. De 2 liter turbomotor in de Golf GTi levert 265 pk en met de overboostfunctie zelfs 290 pk. De Golf GTI Clubsport, met zestraps DSG-automaat heeft ook launchcontrol en gaat in 6,3 seconden naar de 100 en gaat door tot een maximum snelheid van 250 km/u. De VW Golf GTI Clubsport is verkrijgbaar vanaf 44.216 euro.

Er is dus genoeg lekkers beschikbaar voor de sportieve VW-rijder.

Voor meer informatie:
VW Tiguan
VW Beetle Dune
VW Golf GTI