Volvo V60 Cross Country

De V60 is een degelijke, veilige en comfortabele stationwagon. Waar vroeger Volvo rijders misschien saai werden gevonden is het nu juist een lifestyle met gevoel voor stijl en design. En nu kun je ook uitdragen dat je actief en avontuurlijk bent met de V60 Cross Country.

AW18 Volvo 5

Hij staat hoger op zijn wielen en er zitten flinke kunststof bumpers rondom op, waardoor het geheel stoerder oogt. Ook aan de binnenkant is hij stoerder gemaakt met stevige stiksels, lederen bekleding in twee kleuren en optioneel mat hout. Door de hoge zit komt het SUV gevoel best dichtbij.

AW18 Volvo 6

Standaard is de Cross Country voorzien van aandrijving op de voorwielen, maar hij is ook te krijgen met 4×4. Voor de winterse omstandigheden ben je bij de kou-experts uit Zweden aan het goede adres. De auto is optioneel verkrijgbaar met stuur- en stoelverwarming, voorruitverwarming en optioneel parkeerverwarming.

AW18 Volvo 4

De auto is, zoals gebruikelijk bij het Zweedse merk, uitgevoerd met IntelliSafe technologieën, die je ondersteunen tijdens het rijden, helpen ongelukken te voorkomen en je beschermen als deze tóch onvermijdelijk blijken.

AW18 Volvo 10

Denk aan actieve bochtenverlichting, afstand-tot-je-voorganger waarschuwing, Blind Spot Information System, City Safety-system, Adaptive Cruise Control, Lane Keeping Aid en verkeersbordherkenning. Volvo streeft er dan ook naar om in 2020 geen dodelijke ongelukken meer met een Volvo te laten gebeuren.

AW18 Volvo 7

De Cross Country uitvoering heeft extra bodemvrijheid en anders afgestelde vering waardoor hij obstakels en hobbels in het terrein makkelijker neemt. Wat dat betreft is de Cross Country uitvoering eigenlijk net zo verfijnd en aangenaam als een gewone V60.

AW18 Volvo 1

De Volvo V60 Cross Country is te koop met twee viercilinder turbodieselmotoren of met een 190 pk sterke vijfcilinder diesel met twinturbo. Daarnaast is er een 245 pk sterke viercilinder turbo benzinemotor. De V60 Cross Country is te koop vanaf 41.995 euro.

Voor meer informatie:
Volvo V60 Cross Country