Webasto Standkachels

Auto’s zijn geen fan van de winter. Ook wij zélf staan ’s ochtends liever niet te krabben of zitten graag met bevroren vingers achter het stuur. En bij moderne auto’s zorgen efficiëntere motoren ervoor dat we minder brandstof verbruiken, maar ook dat we nog langer in een koud interieur zitten.

AW17 Webasto 7

Webasto biedt met haar standkachels de mogelijkheid om de koude auto van tevoren op te warmen. In veel alledaagse situaties biedt een voorverwarmde auto veel voordelen en comfort. Vrij zicht en een aangenaam warm interieur hangen niet af van de grootte van de auto. Het bedrijf biedt oplossingen voor ieder type auto.

AW17 Webasto 1

Een standkachel kan bediend worden met een afstandsbediening of met Thermo Call. Je kunt de standkachel inschakelen door te bellen naar een nummer, via SMS, of de Thermo Call App voor de smartphone.

AW17 Webasto 5

Een standkachel is niet alleen handig in de winter. ‘s Zomers zorgt hij ervoor dat buitenlucht in het interieur geblazen wordt en zo het interieur afkoelt.

Je hebt geen last meer van bloedhete zittingen en stuur in bakoventemperaturen.

AW17 Webasto 4

Bovendien is er een aantoonbaar lagere CO2 uitstoot. Met een standkachel spaar je de motor, de portemonnee en het milieu. Door een voorverwarmde motor wordt de schadelijke uitstoot duidelijk gereduceerd. Bij een benzinemotor zelfs met ongeveer 40%.

Voor meer informatie:
Webasto Standkachels